Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fall Vegetables on the Grill
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
baking potatoes
potatoes sweet
Acorn squash
1/4 TasseButter melted
3 Esslöffelvegetable oil
1 Esslöffelthyme
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Preheat grill and prepare for indirect grilling. Peel potatoes, sweet potatoes and squash. Cut into 1 inch thick slices. Discard seeds and fibers from squash. Toss vegetables with oil, salt and pepper. In a small bowl combine butter and thyme. Place vegetables on grill away from direct heat. Close lid and cook for about 15 minutes. Turn and continue cooking for 15 more minutes. Turn again and brush with butter and thyme mixture. Coat all sides and continue cooking until vegetables are tender.


Anmerkungen zum Rezept:
keine