Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fresh Herb-Mustard Vinaigrette
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseFresh basil leaves; lightly packed
1/4 Tassewater hot
2 Esslöffelwhite wine vinegar
1 Esslöffelolive oil extra virgin
1 grossLemon; prepared
1 mittelShallot
2 TeelöffelDijon mustard
 Or Grey Poupon
1/8 Teelöffelblack pepper freshly ground
die Zubereitung:

Prepare lemon: peeled, pith removed with serrated knife, skin and seeds removed

In food processor or blender, combine all ingredients until smooth. Makes about 1/2-cup, or 6 2-tbsp. Servings of 32 calories each. Can be refrigerated, covered, up to 5 days.

Rancho La Puerta - Located 35 miles southeast of San Diego see


Anmerkungen zum Rezept:
keine