Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sacher Torte
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 TasseCake Mix (Index)
1 1/2 Tassesugar
1/2 Tassecocoa
1 1/4 Tassemilk
1/3 TasseButter or margarine
Eggs slightly beaten
1 Teelöffelvanilla
1 1/2 Tasseapricots preserved
Chocolate Glaze (Index)
die Zubereitung:

*Softened Heat oven to 350a. Grease and flour 2 round layer pans, 9x1 1/3 inches. Mix Cake Mix, sugar and cocoa in large mixer bowl. Beat in milk, butter, eggs and vanilla on low speed, scraping bowl constantly, 30 seconds. Beat on medium speed, scraping bowl occasionally, 4 minutes. Pour into pans. Bake until wooden pick inserted in center comes out clean, 24 to 30 minutes. Cool no longer than 10 minutes. Remove from pan; cool completely. Split to make 4 layers; fill layers with apricot preserves. Spread top and side with Chocolate Glaze.


Anmerkungen zum Rezept:
keine