Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jicama-Melon Salsa
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 kleinMango, peeled, pitted
Chili, serano, seeded and deribbed
 Juice of one lime
1 1/2 EsslöffelBell pepper, red, diced
1/2 TasseCantalope, diced
1/2 Tassehoneydew melon diced
2 EsslöffelCucumber, peeled, diced and seeded
1/2 TasseJicama, peeled, diced
2 TeelöffelCilantro chopped
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelblack Pepper
2 Esslöffelsour cream
die Zubereitung:

In a food processor or blender, puree lime juice, mango and chile. Place diced vegetables and fruit in a mixing bowl, add puree and combine. Mix in cilantro, salt and pepper. Adjust seasonings to taste. Gently fold in sour cream. Serve with grilled fish or chicken.

Per serving = 28 calories, 1 g fat, 1 mg chol, 80 mg sodium. Calories from fat = 32%


Anmerkungen zum Rezept:
keine