Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Acorn Squash Soup
Zutaten für 8  Menge anpassen
die Zutaten:
4 1/2 x ca. 450 gAcorn squash, halved 5 tb butter, unsalted 4 lg leeks, chopped
 (white and -tender green) 7 thyme, fresh or 1 ts dried 5 c chicken
 Broth 1 1/4 ts salt 1/2 ts pepper, fresh ground 1/2 c sour cream 2 tb
 Chives, chopped (3 tb) 8 bacon slices, fried crisp and -crumbled 1.
 Preheat Oven To 350 Degrees F. Place Squash, Cut Side Down, On A Baking
 Sheet And Bake Until Tender, About 40 Minutes. Let Cool Slightly. Using A
 Spoon, Scoop Out The Flesh. 2. Meanwhile, In A Large Heavy Saucepan, Melt
 The Butter Over Low Heat. Add The Chopped Leaks And Thyme. Cook, Stir Ring
 Continuously, Until Soft And Lightly Browned. Remove Thyme Sprigs (If You
 Used Fresh).
die Zubereitung:

3. Stir In The Stock And The Squash. Simmer For Around 20 Minutes. In Small Batches, Place In Blender Or Food Processor. Puree Until Smooth. Pour Back Into The Pan And Season With Salt And Pepper. Serve With A Dollop Of Sourcream And Crumbled Bacon.


Anmerkungen zum Rezept:
keine