Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Falafel
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseCooked chickpeas or
 Black-eyed peas, drained
1/4 TassePulverized rice bran
Cloves fresh garic, minced
1/2 Teelöffelcoriander ground
1 Teelöffelground cumin
1/4 Teelöffelcayenne pepper
1 TeelöffelDried or 2 Tbsp minced fresh
 Cilantro
 pepper
 flour
 Creamy Cucumber Dressing
 (follows)
die Zubereitung:

In a food processor or blender combine all ingredients, except flour. The pure'e will not be entirely smooth, which is good. Preheat oven to 350 degrees. Dipping your hands lightly in flour, if you need to, shape the pure'e into balls, about 1 inch in diameter. Spray a large skillet with Pam and heat until very hot. Saute' the balls on all sides, then transfer them to a baking pan and bake for 30 minutes. Serve with Creamy Cucmber Dressing.

Makes 18 1 inch balls.

Cholesterol: 0 Sodium: 1.01mg

TXFT40A@Prodigy.com using Mmconv


Anmerkungen zum Rezept:
keine