Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garden Salad Pizza
Zutaten für 2  Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseChopped fresh ripe tomato
1/2 Tassered onion diced
1/2 Tassegreen bell pepper diced
1/2 Tassered bell pepper diced
1/4 Tassegreen onion chopped
1 Esslöffelred wine vinegar
1 Esslöffelolive oil
 salt
 pepper
8 x ca. 30 gMozzarella grated
die Zubereitung:

Put a pizza stone on the lowest rack of the oven. Preheat to 400'F.

(If you use a metal pan instead, do not preheat the pan.) Toss the vegetables with oil and vinegar. Cover 2 12" pizza shells with the cheese (leaving a 1/4" rim); sprinkle the vegetable mixture over the cheese. Slide the pizzas onto the pizza stone. Bake for 15 minutes, or until the crust is golden brown. Makes 2 Medium Pizzas, 8 Slices Each.

Per slice: 177 calories, 21 grams carbohydrates, 6 grams protein, 1 gram fiber, 7.6 grams fat (2 grams saturated) 268 milligrams sodium.


Anmerkungen zum Rezept:
keine