Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jackie's Hot Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Green papaya, peeled, seeded, roughly chopped
10 Scotch bonnet peppers, seeded
onions quartered
cloves garlic
 Grated rind of 1 lime
1/2 Tasselime juice
1 1/2 TasseMalt vinegar
1 Teelöffelsalt
1/4 TassePrepared yellow mustard
die Zubereitung:

Puree the papaya, Scotch bonnet peppers, onions, garlic, lime rind and lime juice in a food processor. Transfer to a medium saucepan and stir in the vinegar, salt, and mustard. Simmer the mixture over low heat for 20 minutes, stirring occasionally. Bottle the sauce in hot sterilized jars.


Anmerkungen zum Rezept:
keine