Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Oven-Roasted Potatoes and Onions
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 grosspotatoes quartered
6 mittelonions quartered
1/3 Tassevegetable oil
1 Teelöffelblack pepper
1 Esslöffelparsley fresh, chopped
1 Esslöffelbasil fresh, chopped
1 TeelöffelFresh marjoram, chopped
die Zubereitung:

Preheat oven to 375F. Place potatoes & onions in shallow roasting pan. Combine oil & herbs & pour over the vegetables. Toss & bake, uncovered for 1 hour, or till fork tender. Turn occasionally to prevent sticking. Food Exchanges per serving:1 Starch/Bread Exchange + 1 Vegetable Exchange; + 1 Fat Exchange

Reposted 4 you and yours via Nancy O'Brion and her Meal-Master


Anmerkungen zum Rezept:
keine