Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Mahogany Mushrooms
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gmushrooms fresh, sliced
2 TeelöffelBalsamic vineger
2 Teelöffelsugar
Cloves garlic, chopped or
 Squashed (use more!)
1 TeelöffelTamari or soy sauce
1 Teelöffellime juice
1/4 Tassewater
die Zubereitung:

Wash and slice the mushrooms into a non-stick frying pan. Add balsamic vinegar (actually to taste - use less if yours is very strong), garlic and sugar. Sautee mushrooms until tender, about 15 minutes, adding water as necessary (about 1/4 cup or so) so that there is a bit of broth. Add tamari and lime juice, and warm for a few minutes, then serve immediately.

This should make enough for about four people, as a side dish.

S.Smith34, TXFT40A@Prodigy. Com using Mmconv.


Anmerkungen zum Rezept:
keine