Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | mushrooms fresh, sliced |
2 Teelöffel | Balsamic vineger |
2 Teelöffel | sugar |
2 | Cloves garlic, chopped or |
| Squashed (use more!) |
1 Teelöffel | Tamari or soy sauce |
1 Teelöffel | lime juice |
1/4 Tasse | water |
Wash and slice the mushrooms into a non-stick frying pan. Add balsamic vinegar (actually to taste - use less if yours is very strong), garlic and sugar. Sautee mushrooms until tender, about 15 minutes, adding water as necessary (about 1/4 cup or so) so that there is a bit of broth. Add tamari and lime juice, and warm for a few minutes, then serve immediately.
This should make enough for about four people, as a side dish.
S.Smith34, TXFT40A@Prodigy. Com using Mmconv.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |