Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken breasts with lime butter
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Skined, boned chicken breast
1 PriseSalt and ground pepper
1/2 Teelöffeldill dried weed
Juice of 1 lime
6 Esslöffelbutter
1 Esslöffelchives minced
3 Esslöffelvegetable oil
die Zubereitung:

Season chicken with salt and pepper. In a large fry pan, heat oil over medium heat. Add chicken and saute for 4 minutes, until lightly browned. Turn chicken, cover, and reduce heat to low. Cook 10 minutes or until tender. Remove to a platter and keep warm. Discard oil and wipe out pan. Add lime juice and cook over low heat until bubbly. Add butter, stirring until butter becomes opaque and sauce thickens. Stir in Chives and dill. Season with salt and pepper to taste. Spoon over chicken and serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine