Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tangy meatballs
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
2 TasseQuick-cooking or rolled oats
12 x ca. 30 gCan evaporated milk
1 Tasseonion chopped
2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1/2 Teelöffelgarlic powdered
3 x ca. 450 glean ground beef
 Sauce
2 Tasseketchup
1 1/2 Tassebrown sugar
1/2 Tasseonion chopped
1 TeelöffelLiquid Smoke
1/2 Teelöffelgarlic powdered
die Zubereitung:

In a large bowl, beat eggs. Add oats, milk, onion, salt, pepper and garlic powder. Add the ground beef; mix well. Shape into 1 1/2" balls. Place in two 13x9x2" baking pans. Bake, uncovered, at 375 degrees for 30 minutes. Remove from the oven and drain. Place all of the meatballs in one of the pans. In a saucepan, bring all sauce ingredients to a boil. Pour over meatballs. Return to the oven and bake, uncovered, for 20 minutes or until meatballs are done.

Yields: 4 dozen

Carlson - Cooking Echo


Anmerkungen zum Rezept:
keine