Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | vegetable oil |
1 | Onion chopped |
10 Milliliter | Garlic minced |
1 Teelöffel | chilli powder |
1/2 Teelöffel | Each ground cumin and dried oregano |
1 Dose | (28 oz.) tomatoes |
2 1/2 Tasse | chicken stock |
1 Dose | (19 oz.) red kidney beans, drained and rinsed |
1 Dose | ( 7 oz.) corn kernels |
| Dash hot pepper sauce |
1 Tasse | cheddar cheese shredded |
In heavy saucepan, heat oil over medium heat; cook onion, garlic, chili powder, cumin and oregano, stirring often, for 4 minutes or until onion is softened.
Add tomatoes, breaking up with fork; pour in stock and bring to boil. Reduce heat and simmer for 20 minutes.
Stir in beans, corn and hot pepper sauce; heat through. Serve sprinkled with Cheddar. Makes 6 servings. Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |