Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Easy Cheddar Mustard Beer Dip
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 x ca. 30 gPasteurized processed cheddar cheese sprea, cubed
4 x ca. 30 gcream cheese cubes
2/3 Tassebeer
1/2 TasseGrey Poupon Mustard
1/3 Tassegreen onions chopped
 Chopped red bell pepper, garnish
 Pretzel chips, breadsticks or bagel chips, for dipping
die Zubereitung:

In medium saucepan, over low heat, heat cheese spread and cream cheese until melted and smooth. Slowly blend in beer and mustard. Stir in green onions. Pour into serving bowl; garnish with chopped bell pepper. Serve with pretzel chips, breadsticks or bagel chips.

Mc Formatting by taillon@access. Mountain. Net


Anmerkungen zum Rezept:
keine