Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garden chicken
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breast halves, skinless, boneless
cloves garlic minced
 Juice from 1 lemon
4 EsslöffelOlive-oil, extra virgin
Tomatoes, medium ripe, chopped
1/3 TasseWatercress or arugula leaves (packed)
2 EsslöffelBasil leaves, fresh, shredded
1 Esslöffelbalsamic vinegar
die Zubereitung:

Salt and freshly ground black pepper

Mix the garlic, lemon juice, and 2 tablespoons of the oil in a glass or ceramic that dish will hold the chicken in a single layer. Add the chicken and turn to coat evenly. Marinate, covered, 2 hours in the refrigerator. Grill or broil chicken, turning frequently, until cooked through and browned, 15 to 20 minutes (do not burn). Arrange on a warm serving platter. Toss tomatoes, watercress, and basil with vinegar and remaining oil. Season to taste with salt and pepper. Spread mixture over the chicken breasts.

can be substituted for the chicken. Cook fish 8 to 10 minutes, turning once.

[ Modern Maturity; August/September 1989 ]


Anmerkungen zum Rezept:
keine