Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Muffins
Zutaten für 9 Stück Menge anpassen
die Zutaten:
4 Esslöffelbutter
1 1/2 Tasseflour
2 Teelöffelbaking powder
2 Esslöffelsugar
1/4 Teelöffelsalt
1 Teelöffelpaprika
eggs
1/2 Tassemilk
1 Teelöffelthyme dried
2 x ca. 30 gSharp Cheddar Cheese cut in 1/2" dice
Aus Der Rezepte-Sammlung Von
 K.-H. Boller 2:2426/2270.7
die Zubereitung:

1. Preheat oven to 375 F. Thickly grease 9 muffin c or use paper liners.

2. Melt the butter and set aside.

3. In à mixing bowl, sift together the flour, baking powder, sugar, salt, and paprika.

4. In another bowl, combine the eggs, milk, melted butter, and thyme; whisk to blend.

5. Add the milk mixture to the dry ingredients and stir until just moistened; do not mix until smooth. Mixture should be lumpy.

6. Place à heaped spoonful of batter into prepared c. Drop à few pieces of cheese over each, then top with another spoonful of batter. For even baking, half-fill any empty muffin c with water.

7. Bake until puffed and golden, about 25 mins. Let stand 5 mins before unmolding onto à rack. Serve warm or at room temperature.

The Great American Baking Book - Isbn 0-8317-3971-1


Anmerkungen zum Rezept:
keine