Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Branzino Alla Zoni
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gRed snapper filets
1 1/2 Tassemushrooms sliced
4 Esslöffelbutter
1/3 TasseDry white wine or Vermouth
1/3 Tasselemon juice
2 Esslöffelparsley chopped
1 Prisecinnamon
Garnish
2 EsslöffelToasted pine nuts
Oranges; peeled, cut into halves and sliced
die Zubereitung:

1. Saute snapper filets and mushrooms in butter until half done. 2. Add wine and lemon juice and cook a bit longer. Toss in remaining ingredients and cover for a minute or so.

3. When the fish is done, serve with mushrooms, pine nuts and orange pieces piled on top.

Genoa

S.E. Belmont, Portland.

Lugana/ The Eyrie, Chardonnay 76

From the <Micro Cookbook Collection of Italian Recipes>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine