Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 x ca. 450 g | Red snapper filets |
1 1/2 Tasse | mushrooms sliced |
4 Esslöffel | butter |
1/3 Tasse | Dry white wine or Vermouth |
1/3 Tasse | lemon juice |
2 Esslöffel | parsley chopped |
1 Prise | cinnamon |
2 Esslöffel | Toasted pine nuts |
2 | Oranges; peeled, cut into halves and sliced |
1. Saute snapper filets and mushrooms in butter until half done. 2. Add wine and lemon juice and cook a bit longer. Toss in remaining ingredients and cover for a minute or so.
3. When the fish is done, serve with mushrooms, pine nuts and orange pieces piled on top.
Genoa
S.E. Belmont, Portland.
Lugana/ The Eyrie, Chardonnay 76
From the <Micro Cookbook Collection of Italian Recipes>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |