Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cabbage Roll Casserole
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseLong grain rice; raw
1 x ca. 450 gLean ground beef; (500 gm)
12 Button mushrooms sliced
1 grossOnion chopped
cloves garlic minced
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
 salt
 pepper
1 DoseTomato sauce; (213 ml)
Ripe red tomatoes
1/4 Tassesour cream light
3 TasseCabbage; blanched until tender
1 Tassebread crumbs
1 EsslöffelMargarine melted
die Zubereitung:

Cook rice in 2 cups boiling water for 10 minutes, drain and set aside. In a large frying pan, cook ground beef, mushrooms, onion, and garlic for 10 minutes, or until beef is fully cooked, stirring frequently. Drain excess fat. Add Worcestershire sauce, salt and pepper. Stir in rice, tomato sauce, tomatoes, and sour cream. Using a large casserole dish (2 1/2 litre), alternate layers as follows: place a layer of cabbage at the bottom, beef mixture, cabbage, beef mixture, and cabbage on top. In a separate container, stir bread crumbs and margarine together and sprinkle on top of the casserole. Cover and bake at 350°F for approximately 45 minutes or until rice is tender and topping is golden brown.


Anmerkungen zum Rezept:
keine