Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
12 mittel | Potatoes; peeled, chopped |
6 Esslöffel | butter |
2 1/4 Tasse | cheddar cheese grated |
1 | (up to) |
1 1/4 Tasse | milk |
1 Teelöffel | salt |
2 | eggs beaten |
Cook potatoes in salted water until tender. Drain and mash thoroughly. Add butter, cheese, milk and salt; beat over low heat until butter and cheese are melted. Fold in eggs and pour into a greased 13x9-inch making dish. Bake at 350 for 30-45 minutes, or until puffy and golden brown. (Can be mixed and refrigerated overnight and baked just before serving.)
Mrs Tommy Gregory (Suellen)
Lexa, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |