Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Cacciatore
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Frying Chicken, cut into pieces
eggs beaten
3/4 Tassebread crumbs
3/4 Tasseparmesan
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1/2 TeelöffelMsg Or Accent
2 EsslöffelFresh Parsley, Chopped <<Or>>
2 EsslöffelParsley flakes
1/4 TasseOlive Oil Tomato Sauce
1 Dose(16 Oz.) Whole Tomatoes & Juice, mashed
1 Dose(8 Oz.) Tomato Sauce
2 Teelöffeloregano
1/2 Teelöffelpepper
2 TeelöffelChopped Parsley Or Parsley Flakes
1 Dose(8 Oz.) Sliced Mushrooms, <<Or
 Fresh Mushrooms, Sliced, sauteed in butter
1/2 TasseWhite Wine, if desired
die Zubereitung:

For The Chicken: Dip chicken in the eggs and then in crumb mixture (made by mixing crumbs, cheese, salt, pepper, Accent, and parsley). Let the chicken pieces stand on wax paper for about 30 minutes after they have been dipped. Brown chicken in olive oil evenly. Place browned chicken in large flat casserole and cover with tomato sauce.

For The Sauce: Mix tomato sauce ingredients. Pour over chicken. Bake at 325 ° for 1 hour. A small amount of water may be added, if needed. One-half cup of white wine may be added right before baking, if desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine