Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Easy Cheddar Swiss Fondue
Zutaten für 675  Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseCheddar cheese, shredded (500mL)
2 TasseSwiss cheese, shredded(500m)
1/4 TasseAll purpose flour (50mL)
1 1/4 TasseDry white wine or beer (300mL)
3/4 TeelöffelSalt (3mL)
1 Prisegarlic powdered
 Crusty French bread cubes
die Zubereitung:

Combine cheddar and Swiss cheeses in a bowl. Sprinkle with flour; toss lightly to coat.

Heat wine, or beer, in a medium saucepan until simmering but not boiling; reduce heat to maintain temperature. Gradually add the cheese mixture, by small handfuls, stirring constantly after each addition until cheese melts (mixture will appear curdled at first but smooths our as more of the cheese mixture is added).

Stir in salt and garlic powder. Transfer to a fondue pot and keep warm. Serve with bread cubes for dipping. Makes about 2 3/4c(675mL)


Anmerkungen zum Rezept:
keine