Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Easy Chicken Cacciatore
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseolive oil
1/2 Teelöffelred pepper crushed
2 x ca. 450 gBoneless Chicken Breasts *
1/2 x ca. 450 gThickly Sliced Mushrooms
 Jar Ragu Spaghetti Sauce **
2 grossSweet Peppers ***
1 grossGreen Pepper ****
3/4 TeelöffelDried Thyme; crushed
2 Esslöffelred wine vinegar
 Hot cooked spaghetti or linguini
die Zubereitung:

* Cut into thin strips ** 48oz Old World Style or use home made *** Red or Yellow; cut into thin strips **** Cut into thin strips

Heat olive oil and red pepper in a Dutch oven on medium-high heat. Add chicken and saute 5 mins. Or until golden brown. Remove chicken from oven with a slotted spoon; set aside. Add mushrooms; saute 4 to 5 mins or until tender. Stir in spaghetti sauce, peppers, thyme, vinegar and chicken; bring to a boil. Reduce heat and simmer 8 to 10 mins or until peppers are just tender, stirring occasionally. Serve over spaghetti or linguini.


Anmerkungen zum Rezept:
keine