Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Packung | (8-oz) shell macaroni; cooked, cooled |
2 Tasse | ham diced |
1 Dose | (17-oz) English peas |
1/2 Tasse | celery chopped |
1/2 Tasse | Chopped sweet pickle |
4 | Boiled eggs; chopped |
1 Tasse | mayonnaise |
1/4 Tasse | Pickle juice |
1/4 Tasse | onion minced |
2 Esslöffel | mustard |
| salt |
| pepper |
Toss macaroni, peas, celery, pickle, ham and eggs until mixed. Blend mayonnaise, juice, onion, mustard, salt and pepper; add to macaroni mixture and toss to mix well.
Mrs N.R. Hosey (Judy)
Marvell, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |