Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nacho Cheese Bites
Zutaten für 20 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Packung(17 1/4-ounce size) Pepperidge Farm(r) Frozen Puff Pastry Sheets (1 sheet)
egg beaten
1 Esslöffelwater
1 TasseShredded cheddar cheese; (4 ounces)
1/4 TasseSalsa
Ripe olives; cut into quarters, (optional)
 chilli powder
die Zubereitung:

1. Thaw pastry sheet at room temperature 30 minutes. Preheat oven to 400°F. Mix egg and water and set aside. Mix cheese and salsa and set aide.

2. Unfold pastry on lightly floured surface. Roll into 15- by 12-inch rectangle. Cut into 20 (3-inch) squares. Place about 1 tablespoon cheese mixture in center of each square. Top with olive piece. Brush edges of squares with egg mixture. Fold squares to form triangles. Seal edges with fork. Place 2 inches apart on baking sheet. Brush with egg mixture and sprinkle with chili powder.

3. Bake 15 minutes or until golden. Serve warm or at room temperature.


Anmerkungen zum Rezept:
keine