Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Oxtail Soup #3
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseblack beans
1 1/2 x ca. 450 gOxtails
3 Tassewater
2 Esslöffelpeanut oil
6 Tassewater
Chinese red dates
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

1. Soak black beans.

2. Chop oxtails in 2-inch sections. Bring water to a boil. Add oxtails and parboil 5 minutes. Drain, discarding liquid; then rinse meat with cold water.

3. Heat oil in a skillet; add oxtails and brown quickly.

4. Bring remaining water to a boil. Add oxtails, black beans and red dates. Bring to a boil again, and skim surface to clear. Reduce heat and simmer, covered, 2 hours. Season with salt.

are pungent and salty.

and add with 1 Piece dried tangerine peel (soaked) and 3 thin slices fresh ginger root.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine