Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Marinated fiddleheads salad
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungItalian Salad Dressing
2 TasseFiddlehead Ferns, cooked and Drained
 Lettuce
 tomatoes sliced
 Scallions; chopped chopped
 Seasoned Croutons
die Zubereitung:

Prepare 1 package of Good Seasons Italian salad dressing mix according to the package directions. Pour dressing over 2 cups of cooked, drained fiddleheads. Let the fiddleheads marinate in the dressing overnight in the refrigerator.

Use marinated fiddleheads generously in a salad made of crisp lettuce leaves, sliced ripe tomatoes, and chopped scallions. Toss the salad with additional Italian dressing; serve with seasoned croutons scattered on top of the salad.

From "The Wild Flavor" by Marilyn Kluger. Los Angeles: Jeremy P. Tarcher, Inc., 1984. Pp. 248-249. Isbn 0-87477-338-5. Posted by Cathy Harned.


Anmerkungen zum Rezept:
keine