Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Walnut Rum Meringues
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
egg white
1 TeelöffelCornflour (cornstarch)
1/2 TasseCastor (granulated) sugar
60 GrammWalnuts
2 Teelöffelrum
Chocolate Cream
125 Grammbutter
1/2 Teelöffelrum
1 TasseIcing (powdered) sugar
60 GrammDark chocolate
die Zubereitung:

Beat egg-white until soft peaks form, gradually add sugar, beat until dissolved. Fold in finely chopped walnuts, sifted cornflour and rum. Drop half-teaspoonfuls of mixture on to well greased lightly-floured oven trays. Allow room for spreading. Bake in slow oven 30 mins. When cold, sandwich together with chocolate cream.

Chocolate Cream: Melt thoroughly chopped chocolate in basin over hot water. Cool a little. Cream butter and sugar until light and fluffy. Stir in rum and chocolate. Refrigerate until ready to use.


Anmerkungen zum Rezept: