Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Far East Pepper Steak
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Sue Woodward
Pressure Cooker Cookbook
1 Esslöffelsesame oil
2 Esslöffelolive oil
1 grossonion sliced
30 MilliliterGarlic sliced
1 x ca. 450 gBeef round steak; cut into 3" x 1/2" strips
1/2 Tassebeef broth
1 Esslöffelsherry
1 Teelöffellight brown sugar
1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelgingerroot grated
1/2 Teelöffelred pepper flakes
Tomatoes; cut into 8ths and seeded
Green bell pepper; sliced lengthwise
Green Onions coarsely chopped
1/4 Tassesoy sauce
2 Esslöffelwater
2 EsslöffelPotato starch or cornstarch
 Basmati rice; cooked
die Zubereitung:

Heat oils in pressure cooker. Add onion and garlic and saute 2 mins. Add beef strips, stir well, and cook over high heat 1 min. Stir in broth, sherry, brown sugar, salt, ginger root, and pepper flakes. Secure lid. Over high heat, develop steam to high pressure. Reduce heat to maintain pressure and cook 10 mins. Release pressure accdg. To manufacturer's directions. Remove lid.

Stir in tomatoes, bell pepper, and green onions. Secure lid. Over high heat, develop steam to med-high pressure. Reduce heat to maintain pressure and cook 2 mins. Release pressure accdg. To manufacturer's directions. Remove lid.

Combine soy sauce, water, and potato starch in a small bowl. Blend until smooth. Gradually add to beef and vegetables, stirring gently until thickened and creamy. Serve beef and vegetables over rice.

Author - Toula Patsalis


Anmerkungen zum Rezept:
keine