Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Amaretto Peach Cheesecake
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelmargarine
1/3 Tassesugar
egg large
3/4 Tasseall-purpose flour unbleached
24 x ca. 30 gcream cheese softened
3/4 Tassesugar
3 Esslöffelall-purpose flour unbleached
eggs large
16 x ca. 30 gCanned Peach Halves *
1/4 TasseAlmond Flavored Liqueur
die Zubereitung:

* Peach halves should be drained, and then pureed. ~- Combine margarine and sugar until light and fluffy. Blend in egg. Add flour; mix well. Spread dough onto bottom of 9-inch springform pan. Bake at 450 degrees F., 10 minutes.

Combine cream cheese, sugar and flour; mixing at medium speed on electric mixer until well blended. Add eggs, one at a time, mixing well after each addition. Add peaches and liqueur; mix well. Pour over crust. Bake at 450 degrees F., 10 minutes. Reduce oven temperature to 250 degrees F.; continue baking 65 minutes. Loosen cake from rim of pan; cool before removing rim of pan. Chill. Garnish with additional peach slices and sliced almonds, if desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine