Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 Tasse | Fresh dandelion greens |
1/3 Tasse | Garbanzo beans or chick peas |
1/4 Tasse | Shredded sharp cheese such as fontinella or fontina |
1/3 Tasse | Each of julienned mozzarella; ham and salami |
1/4 Tasse | red onion thinly sliced |
1 | Tomato sliced |
3 Esslöffel | olive oil |
2 Esslöffel | wine vinegar |
| salt |
| black pepper freshly ground |
| garlic |
| oregano |
| basil |
| parsley dried |
| Fresh grated Romano cheese |
Mix the ingredients (except Romano cheese) in a large salad bowl, season to taste with salt, pepper, garlic, oregano, basil and dried parsley, and toss thoroughly. Lay all ingredients on a platter, sprinkle grated Romano cheese on top, and serve with Italian bread.
recipes are from "The Dandelion Celebration: A Guide to Unexpected Cuisine" (Goosefoot Acres Press, Cleveland, Ohio)
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |