Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | coffee instant |
4 Teelöffel | light brown sugar |
1/3 Tasse | water boiling |
1/4 Teelöffel | cinnamon ground |
3 Prise | Mixed Spice |
2/3 Tasse | water cold |
1 1/2 Tasse | Chilled milk |
1 Teelöffel | vanilla extract |
5 Esslöffel | whipping cream |
8 | Ice cubes |
4 klein | Scoops vanilla ice cream |
1/2 Teelöffel | Sweetened cocoa powder |
4 | Cinnamon sticks (3") |
| Lime slices (opt) |
| Grated chocolate (opt) |
Dissolve coffee and brown sugar in boiling water. Add cinnamon and Mixed Spice.
Add cold water and stir well. Add milk, vanilla and whipping cream. Whisk lightly until evenly combined.
Put 2 ice cubes into each glass. Half fill with coffee mixture. Add a scoop of ice cream to each glass and top up with remaining coffee. Sprinkle with unsweetened cocoa powder. Garnish with cinnamon sticks, lime slices and grated chocolate, if desired. Serve at once with long-handled spoons.
desired, top each with a little whipped cream.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |