Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Caribou Stroganoff
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gCaribou steak or boneless stewing meat (cut in 1/2" strips)
1/2 Tasseflour
1/2 Teelöffelsalt
1/2 x ca. 450 gMushrooms chopped
2 kleinonions chopped
10 MilliliterGarlic minced
3 EsslöffelLard or bacon fat
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
Beef bouillon cube
1 Tassewater
1 Tassesour cream
 Steamed rice or noodles
 paprika
die Zubereitung:

Pound stew meat to tenderize. Good quality steaks will not need this. Dredge meat in 1/4 cup flour and salt. Saute garlic, onions and mushrooms in fat for 5 minutes. Remove them; add meat and brown. Remove meat from pan.

Add remaining flour to drippings in pan. Add Worcestershire and the bouillon dissolved in hot water. Cook until thickened. Add sour cream. Heat until gravy just barely simmers. Add the cooked meat and vegetables and heat. Serve over rice or noodles. Sprinkle with paprika to accent.


Anmerkungen zum Rezept:
keine