Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Dose | Cream of Mushroom Soup Campbell's, 10-3/4-oz size |
1 | Pouch onion soup mix Campbell's |
2 x ca. 450 g | ground beef |
1/2 Tasse | bread crumbs dried |
1 | egg beaten |
1/4 Tasse | water |
1. Mix thoroughly 1/2 cup mushroom soup, onion soup mix, beef, crumbs and egg. In 2-quart oblong baking dish, firmly shape into 8 x 4 inch loaf. 2. Bake at 350-degrees F. 1-1/4 hour or until done. Spoon off fat; reserve 1 to 2 tbsp drippings. 3. In 1-quart saucepan, combine remaining mushroom soup, water and reserved drippings. Over low heat, heat through, stirring occasionally. Serves 8. Serving Suggestion: Pictured with carrots, sliceed new potatoes and parsley.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |