Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| 2.00 lb Round stea |
| (cut into narrow strips) |
| 0.50 c Flour |
| 0.25 ts Pepper |
| 1.00 ts Paprika |
| 1.50 ts Garlic salt |
| 2.00 tb Cooking oil |
| 1.00 Onion; sliced |
| 0.50 c Burgundy wine |
| 8.00 oz Can button mushrooms; draine |
| 0.50 c Mushroom liquid or water |
A french cuisine updated for the pressure cooker.
Dredge round steak in a mixture of flour, pepper, paprika and
garlic salt. Heat pressure cooker. Add oil brown steak and onions.
Add remaining ingredients. Close cover securely.
Place pressure regulator on vent pipe. Cook 15 min. Let pressure
drop of its own accord. Thiken gravy if desired and sreve on a bed of
hot rice. 4 to 6 servings. Andrew Zaech
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |