Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| Fresh bread or pie dough |
1 Dose | (21-oz) apple pie filling |
1/2 Tasse | Butter melted |
1/2 Tasse | sugar |
1/2 Teelöffel | cinnamon |
Preheat oven to 375°. Run a knife through pie filling to coarsely chop apples. Place a small amount of pie filling in center of bread. Top with a second slice of bread. Shape using "Cut-n-Seal" tool. Brush both sides of tart lightly with melted butter. Combine sugar and cinnamon. Dip tart in cinnamon sugar mixture. Place on "Baking Stone" or cookie sheet. Bake for 15 minutes or until lightly browned.
tarts.
The Pampered Chef, Ltd.
350 South Route 53
Addison, Il 60101-3079
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |