Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cauliflower Casserole #1
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Hard-boiled egg whites
1 Teelöffelparsley
2 Esslöffelsour cream
 pepper
1/4 Tassebutter melted
3 Esslöffelbread crumbs
Head cauliflower; steamed
die Zubereitung:

Place a clean head of cauliflower on rack over simmering water. Cover and steam for 20 to 25 minutes. While cauliflower is steaming, cut egg whites into small pieces. Add parsley, sour cream, and pepper to egg whites.

Just before serving, melt butter and stir in bread crumbs over cauliflower, top with egg mixture.


Anmerkungen zum Rezept:
keine