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1 Esslöffel | garlic powdered |
1 1/2 Esslöffel | basil |
1 Esslöffel | thyme |
1 Esslöffel | oregano |
1 Esslöffel | rosemary |
1/2 Esslöffel | marjoram |
1/2 Esslöffel | sage |
1 1/2 Teelöffel | red pepper |
| Rat-A-Tatouille |
1 mittel | eggplant peeled, diced |
1 Esslöffel | Hot olive oil |
2 gross | onions chopped |
2 | green peppers diced |
2 | Cloves garlic crushed |
2 | zucchini diced |
17 x ca. 30 g | Can tomatoes |
| Salt substitute to taste |
| pepper |
2 Esslöffel | parsley chopped |
1/4 Teelöffel | Checkered Tablecloth Italian Blend |
Checkered Tablecloth Italian Blend
Saute eggplant in olive oil; add and saute onions, peppers, and garlic. When vegetables begin to soften, add zucchini and tomatoes. Add all remaining ingredients, including Checkered Tablecloth Italian Blend. Cover and simmer 25 minutes; remove cover and simmer 10 minutes more to reduce liquid.
Serves: 6 (85 calories per serving) 2.6 g Fat 463 mg Sodium 0 mg Cholesterol
Enjoy...Patty
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Anmerkungen zum Rezept:
keine |