Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Soup with Ham and Jalapenos
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassecarrots diced
1 Tassecelery diced
jalapenos diced
butter stick
1/4 Tasseall-purpose flour
2 ca. 1 Literchicken stock
1 x ca. 450 gcheddar cheese grated
1 Tasseheavy cream
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 Esslöffelmustard dry
1/2 TasseDark beer
1 1/2 x ca. 30 gparmesan grated
1/2 x ca. 450 gham diced
1 Tassescallions diced
 salt
 Hot pepper sauce to taste
die Zubereitung:

Saute carrots, celery and jalapenos in butter until tender. Add flour slowly to the vegetabless; whisk frequnetly for about 6 minutes. Add stock; slowly whisking while pouring. Simmer for about 25 minutes. Remove soup from heat and whisk in cheese, a small amount at a time until mixture is smooth. Blend in cream. Add Worcestershire sauce, mustard, beer and Parmesan cheese. Whisk until well blended. Add ham and scallions. Season with salt and hot sauce. Note: For a thinner soup, add more stock if desired.

Mitchamore with recipes edited by Lynne Tolley, recipe submitted by Jayne

From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine