Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
7 | Or 8 cups |
| Fruits |
| Such As papaya, pineapple |
| Strawberries |
| Cherries, apples, oranges; |
| Or pineapple, papaya, |
| Cherries -- blueberries, |
| Strawberries, honeydew, etc |
5 Esslöffel | sugar powdered, sifted |
3 Esslöffel | Kirsch |
3 Esslöffel | Grand Marnier |
3 Esslöffel | Cognac |
| At least three different |
Cut fruits in a suitable variety of shapes, such as dice, wedges, balls, disks, or whatever. Gently combine in a mixing bowl. Sprinkle with powdered sugar and again combine gently. Chill thoroughly. Just before serving fruit, mix liquers and pout over the melange.
( Serves 6 to 10 )
One combination we love is peaches, rasberries, and blueberries, served in deep blue goblets. Nanc and D
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |