Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pansit with Beef
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gSpaghetti
2 Esslöffelvegetable oil
Onion coarsely chopped
1 x ca. 450 gRound or sirloin steak; cut in very thin pieces
1/4 TeelöffelAccent
1/3 Tassesoy sauce
(up to)
Cloves garlic chopped
scallions sliced
1/2 Lemon juice
 Lemons
die Zubereitung:

Cook spaghetti in well salted water just until tender. In heavy skillet, quickly fry onion & steak in hot oil. Turn heat off & add Accent, soy sauce & garlic. Strain spaghetti & add to skillet. Let spaghetti sit & absorb soy sauce for 30-40 minutes. Just before serving, heat pansit until very hot, contsantly stirring. Put in bowl & toss with scallions. Squeeze juice of about 1/2 lemon over all & toss again. Serve with extra lemon or lime slices.

Mrs R.L. (Margie) Taylor

From the <The Bliss of Cooking Returns>, Fort Bliss Officers Wives Club, Ft. Bliss, Tx. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine