Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppered Chef's Prime
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Boneless pork rib-end roast (2-to-4 pound)
2 EsslöffelGarlic pepper
2 Teelöffelrosemary crushed
die Zubereitung:

Coat roast with seasonings mixture of garlic pepper and rosemary. Roast in a shallow pan at 325 degrees F. for 45 minutes to 1-1/2 hours, until meat thermometer registers 155 degrees F. Let roast rest 5-10 minutes before carving.

Nutrient Information per Three-Ounce Serving: Calories: 164. Protein: 26 g. Fat: 6 g. Sodium: 59 mg. Cholesterol: 66 mg.

Pork Producers Council <pork@nppc. Org> http://www. Nppc. Org


Anmerkungen zum Rezept: