Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppered Pork Roast With Cherry Salsa
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gBoneless pork loin roast
1 EsslöffelTo...
2 Esslöffelblack pepper cracked
2 Teelöffelgarlic salt
Cherry Salsa
1/3 Tasseonion chopped
1/3 Tassegreen pepper chopped
1/3 Tassegreen chillies chopped
1/3 TasseDried cherries, chopped
1/3 TasseRed cherry jam
1 1/2 Esslöffelvinegar
1 1/2 Esslöffelcilantro chopped
die Zubereitung:

Rub pepper and garlic salt onto all surfaces of pork roast. Place pork in a shallow pan and roast in a 350 degree F. oven for one hour, or until internal temperature (measure with a meat thermometer) reaches 155-160 degrees F. Let roast rest for 10 minutes before slicing to serve with Cherry Salsa.

Cherry Salsa: Combine onion, green pepper, green chilies, dried cherries, jam, vinegar and cilantro; mix well. Cover and chill several hours or overnight.

Nutrient Information per Three-Ounce Serving: Calories: 221. Protein: 24 g. Fat: 7 g. Sodium: 773 mg. Cholesterol: 66 mg.

Pork Producers Council <pork@nppc. Org> http://www. Nppc. Org


Anmerkungen zum Rezept: