Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecos river bowl of chili
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelBacon drippings; or butter o
1 grossOnion coarsely chopped
3 x ca. 450 gLean beef; coarsely ground
3 mittelGarlic cloves; finely choppe
4 EsslöffelGround chili peppers; (hot)
2 EsslöffelGround chili peppers; (mild)
2 Teelöffelground cumin
3 Tassewater
1 1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

or drippings in a large heavy pot over medium heat. Add the onions and cook until transparent but not browned, about 5 minutes. Combine meat with garlic, ground chilis and cumin. Add this meat-spice mixture with a fork and cook, stirring occasionally, until meat is evenly browned. Stir in water and salt. Bring to a boil, then lower heat and simmer, uncovered, for about 2 1/2 to 3 hours, stirring occasionally, until meat is very tender and flavors are well blended. Add more water if necessary. Taste and adjust seasonings.


Anmerkungen zum Rezept: