Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pegleg shorty's chili
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 x ca. 450 gLean beef, ground coarse
1 x ca. 450 gSuet, ground
1 1/2 ca. 1 Literwater
3 x ca. 30 gchilli powder
2 Esslöffelsalt
1 Esslöffelgarlic powdered
1 Esslöffelcumin
1 Esslöffeloregano
1 Esslöffelpaprika
1/2 Teelöffelcayenne pepper
die Zubereitung:

Braise the meat in a large skillet. Add the water and bring to a boil. Add the ground suet and all the spices. Mix thoroughly. Stir every few minutes till your are sure the spices are blended and the meat is all well spearated. After that you just need to stir enough to keep it from sticking to the bottom of the skillet. Cook for 45 minutes to one hour.

About 20 portions.

from the "Lbj Barbecue Cook Book" by Walter Jetton, Caterer to the Lbj Ranch

Btw, I bought this book when it first came out in 1965 for the list price of $1.00. Would not sell it today at any price.


Anmerkungen zum Rezept: