Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne with chicken and toasted pecans
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
18 Esslöffel(2-1/4 sticks) butter, room temperature
1/2 TassePecans, toasted and chopped finely
2 grossegg yolks
cloves garlic minced
1 Esslöffelheavy cream
1 Esslöffelblack pepper freshly ground
4 x ca. 30 gGoat cheese, soft
3/4 x ca. 450 gChicken breast, skinless, boneless and cut into 1/2 inch strips
12 x ca. 30 gDried penne, cooked and drained
die Zubereitung:

In a bowl, mix 16 Tbsp. (2 sticks) of the butter with the pecans, egg yolks, garlic, cream, salt, pepper and goat cheese until well blended.

Melt the remaining 2 Tbsp. Butter in a large skillet over moderate heat. Add the chicken strips and cook for 4 to 5 minutes until the chicken is almost done. Reduce heat and add the pecan-butter mixture, stirring until the mixture melts and takes on a saucelike appearance. Toss in the cooked penne and serve. Serve 4


Anmerkungen zum Rezept: