Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pennsylvania dutch potato bake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 Scheibebacon
10 3/4 x ca. 30 gCondensed chicken broth
2 Esslöffelflour
1/4 Tassecider vinegar
2 Esslöffelbrown sugar
1/4 TasseGreen onions; sliced diagona
1/4 Teelöffelcelery seed
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper sauce hot
Potatoes; cooked & sliced
die Zubereitung:

Preheat oven to 400.

In skillet, cook bacon until crisp; remove. Pour off all but 1/4 cup drippings. Gradually blend flour into drippings. Add remaining ingredients except potatoes. Cook, stirring until thickened. In 1 1/2 quart shallow baking dish (10 x 6 x 2 inches) arrange potatoes; pour broth mixture over top. Bake for 30 minutes. Garnish with bacon.


Anmerkungen zum Rezept: