Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peppered-london broil with lime-marinated onions
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Red onion, peeled and very t
1/4 Tasselime juice
2 Prisetabasco sauce
1 x ca. 450 gLondon broil, about 1 inch t
1/4 TasseFresh-ground black pepper; 1
1 Esslöffelsalt
1 Esslöffelflour
die Zubereitung:

onions, lime juice and Tabasco; cover and refrigerate for at least 2 hours but less than 6. Rub meat all over with pepper and salt. Sprinkle half the flour on each side of the meat. Saute over high heat in a large saute pan, with no o until well seared, 5 to 7 minutes on each side for rare. Remove from heat and serve in thickish slices, topped with generous portion of the marinated onions. Per serving: 210 calories, 5 grams fat.


Anmerkungen zum Rezept: