Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan crisps
Zutaten für 18 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
egg whites
1 Prisecream of tartar
1/4 TasseBrown sugar, lightly packed
1/2 Teelöffelvanilla
1/3 Tassepecans chopped
1 TasseRice cereal
die Zubereitung:

Line baking sheets with brown paper. Beat egg whites with cream of tartar until soft peaks form. Add sugar gradually, then vanilla; beat until stiff peaks form. Fold in pecans and rice cereal. Drop 1 tbsp batter at a time 2 inches apart onto prepared baking hseets. Bake in a 325 F oven for 20 minute or until firm. Turn off oven and leave cookies in for 1/2 hour longer to dry. Remove from the oven and cool. Peel cookies from paper when cooled. Makes 18 cookies.


Anmerkungen zum Rezept: