Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Meringues
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
egg whites
1/4 Teelöffelcream of tartar
1 TeelöffelMeringue powder if available; (can be bought at Wilton supply places)
1/8 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelvanilla extract
1/2 Tassesugar
1/2 Tassepecans chopped
die Zubereitung:

Preheat oven to 250 degrees. Line a baking sheet with aluminum foil. In a large bowl, place egg whites, cream of tartar and salt; beat until foamy. Add vanilla. With beater, set at highest speed; beat until stiff peaks form, gradually adding sugar. Fold in pecans. Drop by teaspoons onto prepared pans, about 1-inch apart. Bake until crispy, about 50 minutes. Turn off oven. Leave cookies in oven for 3 hours without opening oven door. Store in airtight containers. Makes 4 dozen.


Anmerkungen zum Rezept: