Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Pie (C&H)
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseC and H Golden Brown Sugar (firmly packed)
eggs
3/4 TasseCorn syrup (light or dark)
1/4 Teelöffelsalt
1 Teelöffelvanilla
1/4 Tassebutter or margarine, melted
1 TassePecans (halves or pieces)
Unbaked 9" pastry shell
die Zubereitung:

In mixing bowl combine sugar and eggs; beat wel. Beat in syrup, salt, vanilla and butter. Stir in pecans. Pour into unbaked pastry shell. (Garnish with pecan halves, if desired.) Bake at 375 F for 40 to 45 minutes, or until filling is firm in center when gently shaken. Cool.

Reprinted with permission from _Pies On Parade_ (Jean Porter, C and H Sugar Kitchen) Electronic format by Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: